Το Havana Club 7 Años παρουσίασε τη νέα του φιάλη

Nέο design για τη φιάλη του αγαπημένου πολυσύνθετου ρουμιού.

avopolis.team
avopolis.team

 Το Havana Club 7 Ετών παρουσιάζει το νέο design της φιάλης του, η οποία δημιουργήθηκε, αντλώντας έμπνευση από την Κουβανέζικη παράδοση. Η απλότητα στο σχήμα της φιάλης, σε συνδυασμό με την ποιότητα του γυαλιού και της ματ ετικέτας του, δικαιολογεί με τον καλύτερο τρόπο την αρχική ιδέα πίσω από την παραγωγή του Havana Club 7 Ετών: τη δημιουργία, με τον παραδοσιακό κουβανέζικο τρόπο, ενός super-premium αλλά προσιτού παλαιωμένου ρουμιού, ιδανικού για να καταναλώνεται σκέτο! 

Τη δεκαετία του 1960, οι Κουβανοί Maestro Romeros πήραν μια απόφαση που έμελλε να αλλάξει τον τρόπο παραγωγής ρουμιού, υποβάλλοντας το απόσταγμα σε διαδικασία συνεχούς παλαίωσης (continuous ageing). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός εξαιρετικά απαλού αλλά παράλληλα πολυσύνθετου ρουμιού, που ακούει στο όνομα Havana Club 7 Años (7 Ετών).

Το Havana Club 7 Años (7 Ετών) χαρακτηρίζεται από πλούσια αρώματα και διαφορετικά επίπεδα γεύσεων, καθώς αποτελείται από μία μίξη πολλών διαφορετικών και παλαιωμένων ρουμιών, με το νεαρότερο να έχει υποστεί παλαίωση τουλάχιστον 7 ετών.  Ιδανικό για να καταναλωθεί σκέτο, με μια φέτα πορτοκάλι και λίγους κόκκους καφέ, ή απλά με δύο σταγόνες Essences of Cuba, οι οποίες θα αναδείξουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα και τα διαφορετικά επίπεδα γεύσεων, το Havana Club 7 Ετών είναι η επιτομή του προσιτού αλλά παράλληλα premium κουβανέζικου ρουμιού.

Η νέα φιάλη είναι διαθέσιμη από τις αρχές Νοεμβρίου σε μεγάλες αλυσίδες supermarket & κάβες λιανικής. Περισσότερα για το Havana Club 7 Ετών αλλά και για όλα τα νέα του Havana Club στη σελίδα www.facebook.com/havanaclubgreece/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παντελής Κυραμαργιός παρουσιάζει το νέο του θεματικό album «Άνω Θρώσκω», που κυκλοφορεί από την

Κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

HOT STORIES

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;- Disco.

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Top