Ριζική ανανέωση του site alphamykonos.com

Η συνεργασία της dicha.gr με την Alpha Mykonos Concierge, έχει ως αποτέλεσμα ένα ολοκαίνουργιο, φρέσκο και ολικά ανανεωμένο site, το alphamykonos.com

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Δημιουργήθηκε μία ιστοσελίδα που να καλύπτει πλήρως τα υψηλά standards ποιότητας που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η Alpha Mykonos Concierge, μέσω των πολυτελών υπηρεσιών της.

Το μοντέρνο και καινοτόμο design, είναι αυτό που χαρακτηρίζει το νέο site της εταιρείας και αποσκοπεί στο να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις παροχές που προσφέρει η Alpha Mykonos Concierge στους πελάτες της.

Επιπλέον, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της, δημιουργήθηκαν νέες και πιο εύχρηστες φόρμες κρατήσεων και επικοινωνίας.
Παράλληλα κατασκευάστηκε ένα custom σύστημα πληρωμών που συνδέεται κατευθείαν με την τράπεζα για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών.

Με σταθερό στόχο την ποιότητα και επίκεντρο τον πελάτη, το alphamykonos.com είναι online για να σας προσφέρει πολυτελείς επιλογές για διαμονή, μετακίνηση και αναψυχή στο νησί της Μυκόνου και να μετατρέψει τις διακοπές σας σε μία αξέχαστη εμπειρία.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

HOT STORIES

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;- Disco.

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Top