Κρατάμε την HOMETEAM μας Υγιή, Ενεργή και Δραστήρια

Οι ζωές πολλών από εμάς έχουν παγώσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κινούμαστε.

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είμαστε δημιουργικοί με το πώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον αλλά και τον εαυτό μας. Η adidas είναι εδώ για να κάνει ακριβώς αυτό, να βοηθήσει την ομάδα του σπιτιού μας, την HOMETEAM μας, να κρατήσει την καρδιά, το σώμα και το πνεύμα της υγιή, μέσα από δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, θα παρουσιάσουμε δωρεάν εικονικές εμπειρίες σε social και digital κανάλια, για να υποστηρίξουμε την παγκόσμια κοινότητά μας, ώστε όλοι να διατηρηθούν δραστήριοι, να εξασκήσουν την αντίληψή τους, να μάθουν και να διασκεδάσουν.

Για τους επόμενους τρεις μήνες, προσφέρουμε παγκοσμίως free premium access στα adidas Training και adidas Running apps, τα οποία είναι διαθέσιμα σε 15 διαφορετικές γλώσσες και γεμάτα με στοχευμένα προγράμματα γυμναστικής και διατροφής για το σπίτι.Μεταξύ των activation είναι και το ‘Fit From Home’ Challenge, στο οποίο συμμετέχουν ήδη μισό εκατομμύριο άνθρωποι από 192 χώρες. Στο Challenge μπορεί να συμμετέχει κάποιος από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, για να βοηθήσει να επιτευχθεί ο συλλογικός στόχος που μας θέλει να συνεχίσουμε να είμαστε δραστήριοι και στο σπίτι.

Για να κάνει τον υγιεινό τρόπο ζωής στο σπίτι ακόμα πιο προσβάσιμο, η κοινότητά των adidas Runners έγινε virtual, προσφέροντας εβδομαδιαία προγραμματισμένα events, μέσω live platforms, συμπεριλαμβανομένων sessions διαλογισμού, yoga, HIIT, διατροφής και Q&A’s από τους captains και τους coaches μας από όλο τον κόσμο.Για το πρόγραμμα των virtual events επισκεφθείτε το @adidasrunners στο Instagram ή μπείτε στο Facebook Group των adidas Runners Athens.

Αυτές οι δύο πρωτοβουλίες είναι μόνο η αρχή της υποστήριξης που θα προσφέρει και θα συνεχίσει να ανακοινώνει η adidas. Κάντε sign up ΕΔΩ για να λάβετε ειδοποιήσεις για τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν.

#HOMETEAM

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

HOT STORIES

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο Behind The Iron Gates - ...

Δείτε τους Yeah Yeah Yeahs να παίζουν το "Phenomena" από την απομόνωση λες και είναι στη σκηνή.

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη στήριξη του Πολιτισμού στη χώρα μας.

Top
0
Shares