search

MARKET

H Brink’s Hellas, ηγέτιδα εταιρεία στις υπηρεσίες security στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Nova, κορυφαίο πάροχο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, ολοκλήρωσαν τη σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένης λύσης και πλάνου ενεργειών Disaster Recovery που περιλαμβάνουν υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών, Data Center και Cloud IaaS

 

Οι ανάγκες του σχεδιασμού της παρεχόμενης λύσης, ήταν τόσο η αδιάλειπτη λειτουργία των επιχειρησιακών μοντέλων της Brink’s Hellas, όσο και ο εναρμονισμός με τα διεθνή πρότυπα που θέτει o όμιλος Brink’s σαν παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων ασφαλείας στο χρηματοπιστωτικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα, η ελαχιστοποίηση του ρίσκου απώλειας υπηρεσίας και η παράλληλη μείωση στο ελάχιστο δυνατό της χρονικής παραμέτρου ανάκτησης υποδομών, Recovery Time Objective (RTO).  

H Brink’s Hellas επέλεξε τη Nova για τη μελέτη και την υλοποίηση αυτού του σύνθετου έργου, στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία των μηχανικών που απαρτίζουν τα τμήματα σχεδίασης, διαχείρισης και υποστήριξης επιχειρηματικών λύσεων. Η Nova παρέχοντας για περισσότερα από 10 χρόνια υπηρεσίες Data Center & Cloud, είναι σε θέση να υλοποιήσει ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσιών  Telecom  και  Business  Continuity σχεδιασμένες για τις ανάγκες του εκάστοτε εταιρικού πελάτη. 

Αναλυτικότερα, το έργο που υλοποιήθηκε αποτελείται από υπηρεσίες MPLS VPN διασύνδεσης και πρόσβασης στο Internet με εφεδρεία πολλαπλών κυκλωμάτων, υπηρεσίες Τηλεφωνίας και Cloud Servers, Cloud & On-Premise Back-up, καθώς και πλάνο ενεργειών Disaster Recovery.

Η Nova, συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης και στην εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της, ως ο πάροχος που προσφέρει εξειδικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, με δίκτυο και εξοπλισμούς νέας γενιάς.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις Business Υπηρεσίες επισκεφθείτε το www.nova.gr/businesswww.linkedin.com/showcase/nova-businessservices/

 


HOT ΣΗΜΕΡΑ!

Archive

Έστησαν στο Ηρώδειο ένα αλσύλλιο από λάμπες φθορίου και, εν μέσω αυτού, έδωσαν μια συναυλία…

Motorpsycho: Mας φαίνεται πολύ προβλέψιμο και βαρετό να περιοριστούμε σε ένα συγκεκριμένο είδος...

Είναι από τα πιο ιδιαίτερα συγκροτήματα του κιθαριστικού ήχου, έχοντας κερδίσει φανατικούς φίλους…

Οι Ghost το διασκεδάζουν, με τη νέα τους κυκλοφορία

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Kiss Τhe Go-Goat"

Egyptian Lover

Ογκώδης, αγέλαστος και προσηλωμένος στα «ιερά» του βινύλια, έπαιξε με αέρα παλιάς καραβάνας στο Six…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Depeche Mode: This Song Is Not About You

Κάθε φορά που το ακούς θυμάσαι τον πρώτο σου έρωτα: ήσουν Γ’ γυμνασίου και γέμιζες το θρανίο με…

Νοοτροπία και διαφωνία στους λιμένες του indie

Στη σημερινή διάσταση του indie, ο καλλιτέχνης υπάρχει μόνο για τον εαυτό του, δίχως πια να…

Bruce Springsteen: «We Will Take Care Of Our Own»

Εστιάζοντας τα τραγούδια του σε φιγούρες που έτειναν προς το περιθώριο, έγινε ένας από τους…

15 χρόνια για το Funeral των Arcade Fire

Υπήρξε ένας ορμητικός χείμαρρος συναισθηματικής κάθαρσης, αλλά και ένα σοκ για το ανεξάρτητο…