View More

Οι U2 και ο Martin Garrix έχουν το επίσημο τραγούδι του Euro

Τον Ιούνιο έρχεται η μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση και οι U2 μαζί με τον Ολλανδό DJ δημιούργησαν το "We Are The People We’ve Been Waiting"

news.team
news.team

Με τον Martin Garrix συνεργάστηκαν οι U2 για ένα κομμάτι για το Euro 2020 (πλέον 2021). Πρόκειται για το "We Are The People We’ve Been Waiting", που θα αποτελέσει και το επίσημο τραγούδι της επερχόμενης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, η οποία θα λάβει χώρα τον Ιούνιο.

Το τραγούδι αυτό θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου και, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, οι Bono και Edge βρίσκονται αυτό το διάστημα στο Λονδίνο για το γύρισμα του video, μαζί με τον Ολλανδό DJ που γνωρίσαμε πριν 8 χρόνια με το hit "Animals".

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο τελευταίος δούλευε το κομμάτι για μήνες πριν το τελειοποιήσει. Και μόλις οι Bono και Edge το πήραν στα χέρια τους, έφτασε σε άλλα standards.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη μυστήρια κολεκτίβα...

Δείτε το βίντεο με τα αρχικά SP σχεδιασμένα σε ένα χωράφι.

Κι άλλος ένας δίσκος στον οποίο θα βάζει το χέρι του ο Jack Antonoff.

FEATURED TODAY

Ο ίδιος γύρισε το Monday κι άφησε για πρώτη φορά το σινεμά του να μιλήσει αγγλικά για να αφηγηθεί μια ιστορία αγάπης στην πόλη-κράτος της Κυψέλης, χωρίς πασπαλισμένη ζάχαρη. Άλλωστε, όπως λέει στην Ελένη Τζαννάτου, τα πάντα είναι love stories μιας και ο έρωτας είναι η μόνη κινητήριος δύναμη.

Κάθε Πέμπτη η Ναταλία Πετρίτη θα βλέπει τη ζωή στο κινηματογραφικό πανί. Αυτή την εβδομάδα (17-23/6) βγάζει το καπέλο στο Digger του Τζώρτζη Γρηγοράκη, σηκώνει τη γροθιά της στην Emerald Fennell και μπαίνει In The Mood For Love.

Το 3ο διεθνές conference & showcase festival επιστρέφει στην υβριδική του εκδοχή (22-26/6) και εμείς κάνουμε μια πρώτη διαλογή με τα events που ξεχωρίσαμε.

Top