Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Σε δημοπρασία βγαίνει η κιθάρα που έσπασε η Phoebe Bridgers στο SNL

Να και κάτι που δε θα ήθελε να αγοράσει ο David Crosby...

news.team
news.team

Όπως πιθανόν θα θυμάστε, πριν δυο μήνες η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε στο SNL και κατά τη διάρκεια της performances έσπασε την κιθάρα της.

Η κίνησή της αυτή έγινε δέκτης ποικίλων αντιδράσεων, με πιο χαρακτηριστική ίσως εκείνη του David Crosby που δεν το πήρε και πολύ καλά.

Όπως και να 'χει, τώρα η κιθάρα που έσπασε η μουσικός στο Saturday Night Live διατίθεται σε δημοπρασία μέσα από τα  Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) Media Awards.

Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 11 Απριλίου και ως τώρα η τιμή της κιθάρας έχει φτάσει τα 5.500 δολάρια. 

Όσοι ενδιαφέρονται, τη «χτυπάνε» εδώ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top