Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Νέο single από τους Darkside

Ακούστε το "Limit" των Nicolás Jaar και  Dave Harrington.

news.team
news.team

Όπως έχουν ανακοινώσει οι Darkside, θα ακούσουμε τον δεύτερο δίσκο τους, Spiral, στις 23 Ιουλίου από τη Matador.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το single ¨Liberty Bell” τον Δεκέμβριο του 2020 προετοιμάζοντας το έδαφος για το νέο του άλμπουμ και τώρα, κυκλοφορεί ένα ακόμα single με τίτλο "Limit".

Στο δελτίο τύπου διαβάζουμε και δηλώσεις των ίδιων των μουσικών για τη δημιουργική διαδικασία στους Darkside.  «Από την αρχή, οι Darkside ήταν το συγκρότημα για να τζαμάρουμε. Κάτι που κάναμε τις ελεύθερες μέρες μας. Όταν ξανασυναντηθήκαμε ήταν επειδή ανυπομονούσαμε να τζαμάρουμε και πάλι μαζί» λέει ο Jaar. Και ο Harrington συμπληρώνει: «Νοιώθαμε πως είχε έρθει η ώρα πάλι. Αυτά που κάνουμε σε αυτή τη μπάντα δε θα μπορούσαμε να τα κάνουμε ποτέ μόνοι μας. Οι Darkside είναι το το τρίτο πρόσωπο στο δωμάτιο που εμφανίζεται όταν φτιάχνουμε μουσική μαζί».

Ακούτε το "Limit" παρακάτω:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top