Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Έρχεται ακυκλοφόρητος δίσκος του Prince. Welcome 2 America!

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2010 και έχουμε ήδη το πρώτο δείγμα με το ομώνυμο single.

news.team
news.team

Έναν ακυκλοφόρητο δίσκο του Prince που ηχογραφήθηκε το 2010 πρόκειται να ακούσουμε σε λίγο καιρό. 

Έτσι, το Welcome 2 America, όπως θα λέγεται η συγκεκριμένη μετά θάνατον δουλειά του μουσικού, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου από τη Legacy.

Ο δίσκος θα αποτελείται από 12 κομμάτια και περιγράφεται ως «μια δυναμική, δημιουργική κατάθεση που καταγράφει τις ανησυχίες, τις ελπίδες και το όραμα του Prince για μια μεταβαλλόμενη κοινωνία, προμηνύοντας μια περίοδο πολιτικού διχασμού, παραπληροφόρησης και του ανανεωμένου αγώνα για φυλετική δικαιοσύνη».

Για όσους δεν μπορούν να κάνουν υπομονή μέχρι τις 30 Ιουνίου, το ομώνυμο single του δίσκου είναι ήδη διαθέσιμο για να προθερμάνει το έδαφος.

Ακούτε το "Welcome 2 America" παρακάτω:

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top