Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Επετειακή έκδοση για τα 20 κεράκια του Since I Left You των Avalanches

Η deluxe έκδοση του ντεμπούτου των Αυστραλών θα περιέχει μεταξύ άλλων ακυκλοφόρητα remixes από ονόματα όπως ο MF DOOM και ο Carl Craig.

news.team
news.team

Πριν 20 χρόνια, οι Avalanches κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, Since I Left You και για να του σβήσουν 20 κεράκια τώρα κυκλοφορούν μια deluxe επετειακή έκδοση του δίσκου. 

Έτσι, ο δίσκος θα επανακυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου από την Astralwerks σε ψηφιακή μορφή, 4πλό LP και 2πλό CD.

Μεταξύ άλλων, η νέα αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα remixes από ονόματα όπως οι MF DOOM, Leon Vynehall, Black Dice, Carl Craig και Sinkane, αλλά και remixes που δεν έχουν κυκλοφορήσει ευρέως, από καλλιτέχνες όπως οι Stereolab.

 Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το remix του Prince Paul στο ομώνυμο του δίσκου κομμάτι:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top