Το headline slot του σε φεστιβάλ χάνει ο Ian Brown γιατί αρνείται να κάνει το εμβόλιο της Covid-19

"Bye Bye Badman".

news.team
news.team

Ο headliner στο φεστιβάλ Neighbourhood Weekender στο Γουάρινγκτον στην Αγγλία, επρόκειτο να ήταν ο Ian Brown. Ένα φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2020, αλλά αναβλήθηκε αρχικά για τον Σεπτέμβρη του 2020, στη συνέχεια για τον Μάιο του 2021 και πλέον, ευελπιστεί να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το headline slot του έχασε, όμως, ο πάλαι ποτέ αρχηγός των Stone Roses κι αυτό γιατί αρνείται να κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19 -κάτι που είναι απαραίτητο για όσους βρεθούν στο φεστιβάλ.

Ο Ian Brown έχει δείξει από την αρχή της πανδημίας τις...αμφιβολίες του για αυτήν, μέσα από διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που έχει εξαπολύσει στο Twitter, όπως ότι η Covid-19 δεν υπάρχει, ότι οι μάσκες δεν είναι απαραίτητες και ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο. 

Να υπενθυμίσουμε πως, σαν κορωνίδα σε όλα αυτά, ο Ian Brown έχει κυκλοφορήσει και ένα αντι-Covid τραγούδι με τίτλο "Little Seed Big Tree".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να και κάτι που δε θα ήθελε να αγοράσει ο David Crosby...

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2010 και έχουμε ήδη το πρώτο δείγμα με το ομώνυμο single.

Ακούστε το "Limit" των Nicolás Jaar και  Dave Harrington.

FEATURED TODAY

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Δημήτρης Λιλής διαλέγει 7 διεθνή και 3 εγχώρια ονόματα που δίνουν ελπίδα για το μέλλον της rap.
Top