Νέος δίσκος από τους Godspeed You! Black Emperor

To G_d’s Pee AT STATE’S END έρχεται τον Απρίλη.

news.team
news.team

Τον έβδομο δίσκο τους ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν οι Godspeed You! Black Emperor.

O νέος δίσκος των Καναδών θα έχει τον τίτλο G_d’s Pee AT STATE’S END και θα βγει στις 2 Απριλίου από την Constellation Records. Θα είναι η νεότερη δουλειά τους από το 2017 και το Luciferian Towers.

Σε ανακοίνωση της ίδια της μπάντας διαβάζουμε για το άλμπουμ: «Το γράψαμε κυρίως στον δρόμο. Όταν αυτός ήταν ακόμη υπαρκτό μέρος. Και μετά το ηχογραφήσαμε με μάσκες, σε απόσταση και στην αρχή του δεύτερου κύματος (της πανδημίας). [...] Αυτός ο δίσκος έχει να κάνει με την αναμονή μας για το τέλος. Όλες οι τωρινές μορφές διακυβέρνησης έχουν αποτύχει».

Παρακάτω το εξώφυλλο και το tracklist του G_d’s Pee AT STATE’S END:

 

Tracklist:

12 A
A Military Alphabet (five eyes all blind) (4521.0kHz 6730.0kHz 4109.09kHz) / Job’s Lament / First of the Last Glaciers / where we break how we shine (ROCKETS FOR MARY)
[20:22]

10A
Fire at Static Valley
[5:58]

12B
“GOVERNMENT CAME” (9980.0kHz 3617.1kHz 4521.0 kHz) / Cliffs Gaze / cliffs’ gaze at empty waters’ rise / ASHES TO SEA or NEARER TO THEE
[19:48]

10B
OUR SIDE HAS TO WIN (for D.H.)
[6:30]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να και κάτι που δε θα ήθελε να αγοράσει ο David Crosby...

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2010 και έχουμε ήδη το πρώτο δείγμα με το ομώνυμο single.

Ακούστε το "Limit" των Nicolás Jaar και  Dave Harrington.

FEATURED TODAY

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Δημήτρης Λιλής διαλέγει 7 διεθνή και 3 εγχώρια ονόματα που δίνουν ελπίδα για το μέλλον της rap.
Top