Έρχεται το S&M 2 των Metallica

Πρόκειται για συναυλίες των Metallica με τη συνοδεία της συμφωνικής ορχήστρας του San Francisco που ηχογραφήθηκαν στις 6 & 8 Σεπτέμβρη του 2019.

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Oι συναυλίες των Metallica με τη συνοδεία της συμφωνικής ορχήστρας του San Francisco στις 6 & 8 Σεπτέμβρη του 2019, χαρακτηρίστηκαν ως ιστορικές, για πολλούς λόγους. Αρχικά, συνέπεσαν με τα εγκαίνια  του Chase Center στο San Francisco, αλλά και με την επανένωση των Metallica με τη συμφωνική ορχήστρα του San Francisco μετά από 20 χρόνια.

Tα sold out shows τους το περασμένο Σεπτέμβρη συγκέντρωσαν περίπου από 40.000 άτομα το καθένα, από 70 διαφορετικές χώρεςενώ οι κριτικές που απέσπασαν οι Metallica για τις εμφανίσεις τους αυτές ήταν διθυραμβικές:

Rolling Stone - “the group proved that anything was possible,”

Variety - “buzzing with excitement,”

Mercury News - "a concert that fans will be talking about for decades to come,”

Consequence of Sound "a true celebration of Metallica and their musical prowess.”

Στις 28 Αυγούστου  κυκλοφορεί το live του 2019, με τίτλο: Metallica and San Francisco SymphonyS&M2. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε ποικίλες μορφές, ψηφιακά, σε βινύλιο, σε Deluxe Box με αφίσες και προσωπικές σημειώσεις της μπάντας και άλλα.

Το S&M2 θα είναι μια σημαντική κυκλοφορία στη δισκογραφία των Metallica και ακουστικά αλλά και οπτικά. Το S&Mlive album είναι μια παραγωγή του Greg Fidelman μαζί με τους James Hetfield & Lars Ulrich, διάρκειας περίπου 2μιση ωρών. Στη κυκλοφορία θα περιλαμβάνεται και ένα video documentary από τα shows τους το Σεπτέμβρη του 2019 σε HQ edit από τον Joe Hutching, όπου τα οπτικά αλλά και ηχητικά εφέ έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο.

Το S&M2 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία με τα S&Medited κομμάτια “All Within My Hands” & “Nothing Else Matters,” να είναι διαθέσιμα τώρα, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

FEATURED TODAY

Ο Μάκης Μηλάτος, κάθε μήνα, μαζεύει επανακυκλοφορίες, επανεκδόσεις, επετειακές κυκλοφορίες, box sets και άλλα αντικείμενα του πόθου που ζωντανεύουν

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, μαζεύει 7 δίσκους ...

Top