Νέος δίσκος από τους Matmos

Η νέα δουλειά του ντουέτου θα είναι ένα τριπλό CD με συμμετοχές από Oneohtrix Point Never και Yo La Tengo, μεταξύ άλλων.

news.team
news.team

Νέο δίσκο ανακοίνωσαν οι Matmos, ένα χρόνο μετά το Plastic Anniversary στο οποίο εξερεύνησαν τις...ηχητικές δυνατότητες του πλαστικού, αλλά και μερικούς μήνες αφού ακούσαμε τον Drew Daniel με το προσωπικό του project, The Soft Pink Truth στο δίσκο Shall We Go On Sinning So That Grace May Increase?.

Η νέα δουλειά του ντουέτου θα έχει τίτλο The Consuming Flame: Open Exercises in Group Form και θα είναι ένα τριπλό CD που θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου από την Thrill Jockey.

Οι Matmos ηχογράφησαν τον επερχόμενο δίσκο τους με 99 μουσικούς, οι οποίοι ήταν ελεύθεροι να παίξουν ό,τι ήθελαν αρκεί αυτό να υπάκουε στο ρυθμό των 99 bpm. Ανάμεσα στους μουσικούς που θα ακούσουμε στο δίσκο περιλαμβάνονται ονόματα όπως οι: Oneohtrix Point Never, Yo La Tengo, Matthew Herbert. 

To πρώτο δείγμα από αυτή τη δουλειά μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω, στο κομμάτι "No Concept", με συμμετοχή από clipping. και David Grubbs:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top