Πάνω από 1000 καλλιτέχνες φωνάζουν #LetTheMusicPlay

Radiohead, Cure, Nick Cave, PJ Harvey, Dua Lipa, ανάμεσα στους καλλιτέχνες που υπογράφουν ανοιχτή επιστολή προς τη βρετανική κυβέρνηση για την ζωντανή μουσική που απειλείται. 

news.team
news.team

Πάνω από 1000 καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους ονόματα όπως οι Radiohead, Cure, Nick Cave, PJ Harvey, Johnny Marr, Dizzee Rascal, Primal Scream, Paul McCartney, Dua Lipa, Rolling Stones, Coldplay, Liam Gallagher, Rita Ora, Sam Smith, Lewis Capaldi υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή προς την κυβέρνηση της Βρετανίας με την οποία αιτούνται αυτή να λάβει άμεσα δράση σχετικά με την ζωντανή μουσική που αυτή τη στιγμή φαίνεται να απειλείται.

Με την επιστολή τους οι καλλιτέχνες έχουν σκοπό να «δείξουν τη ζωτική σημασία της βιομηχανίας της ζωντανής μουσικής στη Βρετανία και να εξασφαλίσουν ότι η κυβέρνηση δεν θα αγνοήσει τη ζωντανή μουσική και να διαμαρτυρηθούν ώστε να υπάρξει η δημόσια και οικονομική υποστήριξη που χρειάζεται η βιομηχανία για να επιβιώσει».

Στο μεταξύ, τον προηγούμενο μήνα η Ένωση Μουσικών Venues στη Βρετανία έστειλε επίσης ανοικτή επιστολή στην κυβέρνηση την οποία υπέγραφαν 560 venues που ζητούσαν χρηματοδότηση 50 εκατομμυρίων λιρών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top