Ακούστε το νέο κομμάτι της Noname

Στο "Song 33", η ράπερ αναφέρεται, μεταξύ άλλων και στον George Floyd.

news.team
news.team

Με νέο κομμάτι επέστρεψε η Noname, το "Song 33". Σε αυτό, η ράπερ κάνει αναφορά στον George Floyd και την Toyin Salau, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Madlib.

Αυτές δεν είναι οι μόνες αναφορές της Noname στο κομμάτι, μιας και από ό,τι φαίνεται, αυτό αποτελεί και μια απάντηση στον J. Cole, ο οποίος, πριν δυο μέρες κυκλοφόρησε το κομμάτι "Snow on Tha Bluff", στο οποίο, φαίνεται να αναφερόταν στην ράπερ με στίχους όπως: “She mad at the celebrities, low key I be thinkin’ she talking bout me,” και “But shit, it’s something about the queen tone that’s bothering me.” 

Η Noname, πάλι, απαντά μέσα από το "Song 33": “Wow look at him go/He really ’bout to write about me while the world is in smokes?/When his people in trees, when George was begging for his mother saying he couldn’t breathe/you thought to write about me?”.

Ακούτε το "Song 33" παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top