Κυβερνήτης Μινεσότα: «Με πήρε τηλέφωνο ο Jay-Z, ως πατέρας και όχι ως καλλιτέχνης»

«Τα λόγια του με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι εδώ πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη».

news.team
news.team

Οι διαδηλώσεις για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ από χέρια αστυνομικού, εξαπλώνονται με μεγάλη ταχύτητα και καλύπτουν το σύνολο των ΗΠΑ. Παρότι σε πολλές περιπτώσεις οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται ειρηνικά, η βία και τα έκτροπα έχουν προκαλέσει σκηνικό πολέμου σε δεκάδες πόλεις, που επιβάλουν απαγόρευση κυκλοφορίας προκειμένου να αποτρέψουν τις διαδηλώσεις. Παράλληλα, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι το αμερικανικό υπ. Δικαιοσύνης αποφάσισε διώξεις εις βάρος του κινήματος «Antifa» ως τρομοκρατικής οργάνωσης που λειτουργεί στο εσωτερικό των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Reuters.

Κι ενώ οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται, ο κυβερνήτης της Μινεσότα, Τιμ Γουόλτς, ανακοίνωσε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Jay-Z, που του τόνισε ότι «υπάρχει ανάγκη για δικαιοσύνη».

«Χθες το βράδυ έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Jay-Z. Δεν μου μίλησε ως καλλιτέχνης, αλλά ως πατέρας που ζητάει δικαιοσύνη. Ήταν πολύ ανθρώπινο… Πιστεύω ειλικρινά ότι ως μαύρος ξέρει τον πόνο που προκαλεί αυτό το πράγμα. Τα λόγια του με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι εδώ πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο Τιμ Γουόλτς.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top