Οι Gang of Four κυκλοφορούν τις τελευταίες ηχογραφήσεις του Andy Gill

Ο κιθαρίστας της μπάντας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

news.team
news.team

Οι Gang of Four ανακοίνωσαν πως πρόκειται να κυκλοφορήσουν τις τελευταίες ηχογραφήσεις του κιθαρίστα τους Andy Gill, ο οποίος, πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο στα 64 του χρόνια.

Οι ηχογραφήσεις θα αποτελούν το ep Anti Hero το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου, με artwork που επιλεμήθηκε ο Shepard Fairey. Όλα τα έσοδα από την κυκλοφορία θα πάνε στον οργανισμό υγείας Guy’s and St Thomas ως αναγνώριση στην περίθαλψη που είχε ο Gill τις τελευταίες ημέρες νοσηλείας του.

Η σύζυγός του Catherine Mayer, εξήγησε πως ο τίτλος του ep έχει να κάνει με «τον υγιή σκεπτικισμό του επαίνου για όσους θεωρούνται σπουδαίοι».

 

 

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top