Επειδή έπληττε στην καραντίνα, ο Boy George είπε να γράψει 6-7 άλμπουμ

Ασταμάτητος...

news.team
news.team

O Boy George αποκάλυψε πως εν μέσω καραντίνας έχει γράψει υλικό αρκετό για 6-7 άλμπουμ.

Ο frontman των Culture Club μιλώντας στο podcast Grounded του Louis Theroux για το BBC Radio 4 παραδέχτηκε πως υπήρξε πολύ παραγωγικός στην καραντίνα -όμως δεν είναι τόσο ικανοποιημένος με όλο το υλικό ακόμα: «Δεν λέω πως κάθε τι από αυτά είναι καλό, αλλά υπέγραψα ένα συμβόλαιο ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα με μια εταιρεία που λέγεται Primary Wave που η δουλειά της είναι να βάζει τη μουσική σου σε ταινίες. Το copyright μου ανήκει μαζί τους. Είναι μια νέα εμπειρία για μένα του πως μου ανήκει η μουσική». Συνεχίζοντας εξήγησε πως «Δεν μου ανήκει τίποτα από όσα έκανα στα 80s -μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με αυτό το υλικό και όντως κάνουν ό,τι θέλουν με αυτό».

Για να δούμε αν και πόσο από αυτό το νέο υλικό θα ακούσουμε...

Για την ώρα, μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το podcast εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

Θα εμφανιστούν όμως στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top