Κορονοϊός: Πέθανε ο Hal Willner

Ο παραγωγός πίσω από δίσκους μουσικών όπως ο Lou Reed, αλλά και μουσικός επιλεμητής για το SNL, έχασε τη μάχη με τον Covid-19 στα 64 του χρόνια.

news.team
news.team

Ο Hal Willner, μουσικός παραγωγός αλλά και χρόνιος συνεργάτης στο Saturday Night Live, έφυγε από τη ζωή στα 64 του χρόνια, αφού είχε ανακοινώσει από τις 28 Μαρτίου πως νοσεί με κορονοϊό.

Ο Wilner ξεκίνησε να εργάζεται για την ομάδα του SNL το 1981. Ως παραγωγός δίσκων, έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Lou Reed, η Marianne Faithfull (η οποία, πριν λίγες μέρες μάθαμε πως και αυτή νοσεί με τον Covid-19) και η Lucinda Williams.

Επίσης, ο Hal Wilner είχε κυκλοφορήσει και κάποιες συλλογές διασκευών, μεταξύ των οποίων μία με τζαζ διασκευές σε μουσική του Nino Rota για τις ταινίες του Federico Fellini (Amarcord Nino Rota, 1981) αλλά και τη συλλογή September Songs: The Music of Kurt Weill (1995), αφιερωμένο στον μουσικό Kurt Weill -και οι δύο με συμμετοχές πολλών γνωστών μουσικών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύστερα από το πρόσφατο ατύχημα που είχε στην κηπουρική, αλλά τώρα νιώθει πολύ καλύτερα -"Sheer Heart Attack"όνομα

Η "phygital edition" του διεθνούς συνεδρίου για τη μουσική θα γίνει από 16-21 Ιουνίου.

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares