Το ότι οι Magnetic Fields έβγαλαν κομμάτι με τίτλο "Kraftwerk in a Blackout" είναι η είδηση που χρειαζόμασταν

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ακούσετε σε αυτό τίποτα που να θυμίζει Kraftwerk, αλλά ένα "Stephin Merrit being Stephin Merritt" κομμάτι. 

news.team
news.team

Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια από όταν οι Magnetic Fields έβγαλαν την πιο φιλόδοξη δουλειά τους μετά το 69 Love Songs, το 50 Song Memoir. Ο Stephin Merritt βέβαια, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα δουλειά της μπάντας του, Quickies, στις 15 Μαΐου από την Nonesuch Records.

Ο δίσκος θα έχει 28 κομμάτια (δηλαδή, λίγα για τα δεδομένα των Magnetic Fields...) τα οποία είναι όνομα και πράγμα "quickies", μιας και ο ιθύνοντας νους της μπάντας τα έγραψε γρήγορα και αυτά δεν διαρκούν πάνω από δύο λεπτά το καθένα. 

Μετά το πρώτο single του άλμπουμ, "The Day the Politicians Died", οι Magnetic Fields κυκλοφορούν το "Kraftwerk in a Blackout", με έναν τίτλο που «φωνάζει» Stephin Merritt από χιλιόμετρα.

Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν: 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η "phygital edition" του διεθνούς συνεδρίου για τη μουσική θα γίνει από 16-21 Ιουνίου.

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

Δείτε τους Yeah Yeah Yeahs να παίζουν το "Phenomena" από την απομόνωση λες και είναι στη σκηνή.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares