Θα είναι τελικά ο κορωνοϊός, αυτό που θα επανενώσει τους Oasis;

O Liam Gallagher ρίχνει το γάντι στον αδερφό του, ζητώντας μια συναυλία που θα ενισχύσει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας

news.team
news.team
Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν μέσα στο 2019 για τα 10 χρόνια από τη διάλυση των Oasis και πολλοί είναι όσοι έλπιζαν ότι η επέτειος θα οδηγούσε τελικά σε επανασύνδεση, παρά την εμφανή διάσταση μεταξύ των αδερφών Liam & Noel Gallagher (πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Ανδρέας Κύρκος, αναρωτώμενος αν έχει ακόμα σημασία ένα reunion της κοσμαγάπητης βρετανικής μπάντας).

Παρά ταύτα, τίποτα δεν συνέβη: τα δύο αδέρφια προχώρησαν τις σόλο πορείες τους και -για όσους δεν έχουν βαρεθεί, πια- συνέχισαν τις διαρκείς αντεγκλήσεις τους, που ακόμα περνάνε ως «πρωτοσέλιδα» στον βρετανικό Τύπο.

Να όμως που τώρα ο κορωνοϊός και ο παγκόσμιος συναγερμός που έχει προκαλέσει, ίσως και να αλλάξουν τα δεδομένα. Ο Liam Gallagher, δηλαδή, το έχει αποφασίσει και ρίχνει το γάντι στον Noel «απαιτώντας» μια επανένωση των Oasis, «όταν όλα αυτά θα έχουν τελειώσει». Ώστε να δοθεί μια συναυλία, όπως εξήγησε, η οποία θα μπορέσει να ενισχύσει έμπρακτα το (πολύπαθο) Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας.

«Έλα Noel, να το κάνουμε για μία μόνο συναυλία αγαθοεργίας και μετά επιστρέφουμε στις καταπληκτικές μας σόλο καριέρες», έγραψε ο Liam σε ένα άλλο (παρεμφερές) tweet.

Μέχρι στιγμής, ο Noel Gallagher τηρεί σιωπή ιχθύος. Πολλοί πάντως στη Βρετανία θεωρούν ότι, όσο και να αντιπαθεί τον αδερφό του, είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί μια τέτοια προτροπή, σε μια συγκυρία που μάλλον όλοι καταλάβαμε σε διεθνή κλίμακα τη σημασία της λειτουργικής δημόσιας υγείας και πάψαμε να δίνουμε σημασία στους ταγούς της άκριτης ιδιωτικοποίησης των πάντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

Δείτε τους Yeah Yeah Yeahs να παίζουν το "Phenomena" από την απομόνωση λες και είναι στη σκηνή.

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares