Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

H Gloria Gaynor ξανατραγουδά το δοξασμένο "I Will Survive", καθώς ...πλένει τα χέρια της!

Η ντίβα της disco μπήκε κι αυτή στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, προξενώντας χαμό στο TikTok

news.team
news.team
Έχοντας τραγουδήσει το δοξασμένο "I Will Survive" πίσω στο 1979 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #5, Καναδάς #1, Γαλλία #2, Δυτική Γερμανία #7), ένα τραγούδι που το ξέρουν ακόμα και οι πιο αδιάφοροι για τις μουσικές εξελίξεις, η Gloria Gaynor χαίρει εκτίμησης ως μία από τις μεγάλες ντίβες της disco εποχής.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εξακολουθεί και παραμένει θαλερή -άλλωστε μόλις πέρυσι το καλοκαίρι έβγαλε το τελευταίο της μέχρι σήμερα άλμπουμ Testimony. Και αυτές τις μέρες ξαναχτύπησε, μπαίνοντας κι εκείνη, με τον τρόπο της, στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Μέσω λοιπόν του TikTok, που για πολλούς είναι η «επόμενη μέρα» στα social media (η οποία θα αφήσει πίσω ακόμα και το Instagram), η Gloria Gaynor συμμετείχε στην καμπάνια για το σωστό πλύσιμο των χεριών με ένα βιντεάκι που τη δείχνει να εκτελεί τις κινήσεις τραγουδώντας -συμβολικά- το "I Will Survive": μπορείτε να το δείτε κι εσείς, πατώντας εδώ.

«Όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν από αυτό το πράγμα», δήλωσε η Gaynor μιλώντας στο περιοδικό Time (από το τηλέφωνο, εποχές που είναι), «δεν νομίζω λοιπόν ότι υπήρχε καλύτερο τραγούδι για ένα τέτοιο μήνυμα».

Παρότι το TikTok απευθύνεται για την ώρα σε ηλικίες εφηβικές ή λίγο παραπάνω, η 76άχρονη Gaynor έκανε πραγματική θραύση, γενόμενη αιτία να φτιαχτεί ολόκληρο “I Will Survive” Challenge. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το σχετικό hashtag στο TikTok έχει ξεπεράσει τα 2.000.000 views.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top