Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Ο Jared Leto, πάλι, τώρα πρόσφατα ανακάλυψε το τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδιστής των Thirty Seconds Τo Mars έλειπε ...στην έρημο!

news.team
news.team
Φαντάζει αδιανόητο σε αυτές τις μέρες που διανύουμε, στις οποίες όλοι σπεύδουμε να διαβάσουμε την κάθε μικρή και μεγάλη είδηση για την εξέλιξη της παγκόσμιας μάχης ενάντια στον κορωνοϊό, ότι κάποιος μπορεί να μην έχει ιδέα για όλα αυτά. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδιστής των Thirty Seconds Τo Mars, Jared Leto.

Κι όμως, είναι αλήθεια. Ο Jared Leto δεν είχε την παραμικρή ιδέα για ό,τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα να του πέσει λίγο ο ουρανός στο κεφάλι.

Όπως αποκάλυψε, εδώ και 12 μέρες είχε παρατήσει εντελώς τον πολιτισμό και είχε καταφύγει στην έρημο για να ...διαλογιστεί. Και όταν λέμε εντελώς, εννοούμε χωρίς κινητό, χωρίς ίντερνετ, χωρίς καμία επαφή.

«Απίστευτο, τουλάχιστον», σχολίασε μέσω του επίσημου Twitter, με την επιστροφή του στα ...εγκόσμια, «ελπίζω εσείς και οι δικοί σας να είστε καλά. Στέλνω θετική ενέργεια σε όλους. Μείνετε μέσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top