Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

O Bruce Springsteen κάνει ένα δώρο σε όσους μουσικόφιλους Μένουν Σπίτι αυτές τις δύσκολες ημέρες

Δείτε ολόκληρη τη συναυλία του 2009 με τους E Street Band στο Hyde Park του Λονδίνου

news.team
news.team
Την παγκόσμια ανησυχία για τον κορωνοϊό συμμερίζεται και ο Bruce Springsteen, ο οποίος θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα, αλλά και ένα δώρο στους μουσικόφιλους εκείνους που κάνουν πράξη το Μένουμε Σπίτι, αναγκαζόμενοι να αλλάξουν άρδην την καθημερινότητά τους.

Έτσι, το Αφεντικό έκανε για πρώτη φορά διαθέσιμη στην ολότητά της τη συναυλία London Calling που έδωσε με τους E Street Band στο Hyde Park του Λονδίνου πίσω στο 2009 (στις 28 Ιουνίου, για την ακρίβεια, στα πλαίσια του φεστιβάλ Hard Rock Calling): μπορείτε να την απολαύσετε από την άνεση του σπιτιού σας, διαλέγοντας πώς προτιμάτε να τη δείτε από τις επιλογές εδώ. Στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης μπορείτε πάρετε μια «γεύση» βλέποντας την εκτέλεση στο "London Calling" μέσω YouTube.

Η συναυλία κυκλοφόρησε βέβαια σε DVD το 2010 (σε σκηνοθεσία Thom Zimney), αλλά τώρα προσφέρεται ψηφιακά στην πλήρη διάρκειά της, για πρώτη φορά. «Είναι ο δικός μου τρόπος να σας καλέσω στην απαιτούμενη κοινωνική απομάκρυνση αυτών των ημερών», διευκρίνισε ο Bruce Springsteen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top