Η Alanis Morissette έχει Λόγους που Πίνει

Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ, μια αναφορά στις προσωπικές της μάχες με τους εθισμούς

news.team
news.team
φωτογραφία: Matthew Welch, για το Interview Magazine

Υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα των alternative 1990s η Alanis Morissette, η οποία γνώρισε θρυλικές παγκόσμιες δόξες βγάζοντας το άλμπουμ Jagged Little Pill πίσω στο 1995 (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #6, Γερμανία #3).

Και δεν ήταν βέβαια η μόνη επιτυχία της τραγουδοποιού από την Οττάβα του Καναδά: μπορεί βαθμιαία ο εναλλακτικός Τύπος να έχασε ενδιαφέρον κυνηγώντας νεότερα φυντάνια, εκείνη όμως συνέχισε να αποτελεί μεγάλο όνομα μέχρι και τη δεκαετία που μόλις τέλειωσε. Η τελευταία της δουλειά Havoc Αnd Bright Lights (2012), ας πούμε, αν και δεν άρεσε σε όλους (δείτε π.χ. τι έγραψε τότε στις σελίδες μας ο Στυλιανός Τζιρίτας, πατώντας εδώ) κέρδισε ένα ακόμα νούμερο 1 στον Καναδά, ενώ πήγε στο #5 των Η.Π.Α., στο #12 της Βρετανίας, στο #22 της Αυστραλίας, στο #20 της Γαλλίας και στο #2 της Γερμανίας.

Τώρα, 8 χρόνια μετά, η Alanis Morissette δηλώνει έτοιμη για επιστροφή. Κι έτσι, στα πλαίσια του σχετικού promο, δίνει στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το καινούριο της τραγούδι "Reasons I Drink": το σκηνοθέτησε η Erin Elders και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Ο τίτλος βέβαια μόνο τυχαίος δεν είναι, καθώς η Morissette κινείται βιωματικά στους στίχους: στο παρελθόν, έχει μιλήσει ανοιχτά για το πώς το αλκοόλ υπήρξε ένας «δευτερεύων εθισμός», στο πλάι των διαταραχών όρεξης που αντιμετώπιζε.

Το "Reasons I Drink" προλογίζει το νέο άλμπουμ Such Pretty Forks Ιn Τhe Road, το οποίο θα κυκλοφορήσει (καλώς εχόντων των πραγμάτων) στις 1 Μαΐου από την Epiphany.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

Δείτε τους Yeah Yeah Yeahs να παίζουν το "Phenomena" από την απομόνωση λες και είναι στη σκηνή.

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares