Χριστούγεννα σε ροκ ρυθμούς, για τον Bryan Adams

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Joe And Mary", που σκηνοθέτησε ο ίδιος

news.team
news.team
Παρά το σκανδαλώδες παρασκήνιο (δείτε εδώ), η συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα όχι μόνο έγινε μέσα στον Νοέμβρη, αλλά άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στις χιλιάδες κόσμου που έδωσαν το παρών: πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες για τη βραδιά ο Παναγιώτης Λουκάς.

O Καναδός σταρ έχει και δισκογραφική παρουσία φέτος, με το επιτυχημένο άλμπουμ Shine A Light (Καναδάς #1, Βρετανία #2, Γαλλία #147, Γερμανία #3). Παρά ταύτα, επιστρέφει τώρα στο προσκήνιο με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, ειδικά για τις μέρες που έρχονται: το λένε "Joe And Mary" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο ίδιος ο Adams. Τον Joe παίζει βέβαια ο ίδιος (σε μεγάλα κέφια, όπως θα δείτε), ενώ τη Mary η Kessi Blue.

Το "Joe And Mary" εκπροσωπεί το νέο ΕΡ Christmas, που ήδη κυκλοφορεί, αλλά ως αποκλειστικά ψηφιακή έκδοση. Περιλαμβάνει και μια διασκευή στο εποχιακό "Must Be Santa" που πριν μια δεκαετία είχε ξαναφέρει στην επικαιρότητα ο Bob Dylan, αλλά τα υπόλοιπα 3 κομμάτια που το αποτελούν έχουν ήδη εκδοθεί παλιότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top