Οι Editors δίνουν το "Black Gold" στον Zamilska, για ένα σπέσιαλ remix

Κατά τα λοιπά, ετοιμάζουν βαλίτσες για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την άνοιξη του 2020

news.team
news.team
Αέναα αγαπητοί στην Ελλάδα, οι Editors ανανέωσαν τους δεσμούς πίστης με το εγχώριο κοινό πέρυσι το καλοκαίρι, στα πλαίσια του Ejekt Festival 2018.

Ούτε και δισκογραφικά λείπουν, όμως, αφού μέσα στη χρονιά έδωσαν το παρών με το άλμπουμ The Blanck Mass Sessions -μια νέα εκδοχή δηλαδή του Violence (2018), πιο ηλεκτρονική, δια χειρός του Blanck Mass (κατά κόσμον Benjamin John Power) των Fuck Buttons- ενώ πριν λίγες ημέρες δημοσίευσαν και την πρώτη best of συλλογή της καριέρας τους Black Gold. Κάτι που έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε: πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη που παραχώρησαν στον Ανδρέα Κύρκο.

Τώρα, το σχετικό promo συνεχίζεται με ένα επίσημο remix του ανερχόμενου Πολωνού παραγωγού Zamilska στο "Black Gold", το οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ. Μαζί θα βρείτε ένα ακόμα remix στο ίδιο τραγούδι, δια χειρός Joe Turner.

Η νέα συλλογή δίνει εντωμεταξύ την αφορμή για μία ακόμα περιοδεία, με best of setlist φυσικά, που θα ξαναφέρει τους Editors (και) στην Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσαν, θα δώσουν 2 συναυλίες στη χώρα μας, μία στη Θεσσαλονίκη (Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, στο Principal) και μία στην Αθήνα (Σάββατο 28 Μαρτίου 2020, στο Γήπεδο Tae Kwon Do).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top