Οι Gorillaz μας καλούν να «Reject False Icons»

Δείτε το trailer ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη μπάντα

news.team
news.team
Με γεμάτα πια 20 χρόνια ιστορίας, οι Gorillaz παραμένουν μπάντα που χαρακτήρισε μουσικά μα και οπτικά το γύρισμα από τα 1990s στα '00s. Όπως μάλιστα απέδειξε ο τελευταίος τους μέχρι σήμερα δίσκος, το The Now Now του 2018, ακόμα κι αν εντοπίζονται υποχωρήσεις σε καλλιτεχνικό επίπεδο (δείτε π.χ. την κριτική του Μιχάλη Τσαντίλα στις δικές μας σελίδες, εδώ) συνεχίζουν και απολαμβάνουν σημαντικής απήχησης: #5 στη Βρετανία, #4 στις Η.Π.Α., #4 στην Αυστραλία, #6 στη Γαλλία, #4 στον Καναδά, #10 στη Γερμανία, αλλά και #28 στη δική μας χώρα.

Καθώς φαίνεται, λοιπόν, έφτασε η ώρα να αποκτήσουν και οι Gorillaz ένα ντοκιμαντέρ. Λέγεται Reject False Icons και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer.

Το Reject False Icons σκηνοθετεί ο Denholm Hewlett, ο γιος δηλαδή του animator Jamie Hewlett, ο οποίος έχει συνιδρύσει τους Gorillaz με τον Damon Albarn των Blur. To ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στα σινεμά στις 16 Δεκεμβρίου, παίρνοντας κατόπιν την οδό της DVD έκδοσης.

«Πέρασα 3 χρόνια ακολουθώντας από κοντά τους Gorillaz», δήλωσε ο Denholm Hewlett, «οπότε το φιλμ εστιάζει τόσο στο στούντιο, στη διαδικασία που έδωσε τα άλμπουμ Humanz και The Now Now, όσο και στην παγκόσμια περιοδεία τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top