Νέο βιντεοκλίπ από τους Wilco

Δείτε το "Before Us"

news.team
news.team
Πάνε 18 χρόνια από το Yankee Hotel Foxtrot του 2001 (Η.Π.Α. #13, Βρετανία #40, Αυστραλία #43, Γαλλία #124, Γερμανία #29), έναν δίσκο οριακό για τα alternative πράγματα της προηγούμενης δεκαετίας. Αλλά οι Wilco του Jeff Tweedy παραμένουν ενεργοί, συνεχίζοντας μάλιστα να βγάζουν καλούς και πετυχημένους δίσκους: πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας για το φετινό Ode To Joy (Η.Π.Α. #21, Βρετανία #29, Αυστραλία #23, Γαλλία #193, Καναδάς #77, Γερμανία #25).

Τώρα, το σχετικό promo συνεχίζεται με τη δημοσιοποίηση ενός επίσημου βιντεοκλίπ, για το τραγούδι "Before Us": το σκηνοθέτησε ο Zoran Orlic και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ βοηθάει παράλληλα και την τρέχουσα περιοδεία των Wilco στην πατρίδα Αμερική, που προβλέπεται να τους κρατήσει απασχολημένους μέχρι (και) τον Ιούνιο του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top