Τα πάντα για το Winter Plisskën 2019, σήμερα στο Avopolis Radio

Μετράμε αντίστροφα, πλέον, για τη χειμερινή εκδοχή του φεστιβάλ (7 Δεκεμβρίου)

news.team
news.team
Το Plisskën είχε «θερμό» καλοκαίρι φέτος, καθώς και τον Boiler Room θεσμό έφερε για πρώτη φορά στην Αθήνα (δείτε εδώ), αλλά και 2 συναυλιακές ημέρες έστησε στην Τεχνόπολη, με headliners τους Jungle και τον Giorgio Moroder (δείτε, αντίστοιχα, εδώ και εδώ).

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει τη χειμερινή εκδοχή που ανελλιπώς διοργανώνει τα τελευταία χρόνια. Πλέον, μάλιστα, μετράμε αντίστροφα για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, για ένα line-up 10 καλλιτεχνών, που θα παραταχθεί σε 2 χωριστά stages, στο Piraeus Academy και στο The Hub Events.

Headliner θα είναι ο πολυσυζητημένος τελευταία Floating Points, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στην Αθήνα καταφτάνει επίσης ο εικονιζόμενος και πάντα εφευρετικός Quantic, καθώς και φρέσκα ονόματα από διάφορες παρυφές του σύγχρονου ήχου: η Afrodeutsche, o Cabaret Nocturne, οι Snapped Ankles, o E. Myers, η Carla Del Forno, η Korea Town Acid, ο Bishop Nehru από τη Νέα Υόρκη και η εκρηκτική Παλαιστίνια superstar DJ Sama’.

Εισιτήρια προπωλούνται διαδικτυκά μέσω www.athinorama.gr και μέσω www.viva.gr (εδώ), καθώς και τηλεφωνικά (1187), αλλά και σε φυσικά σημεία (Viva Spot στην Τεχνόπολη, καταστήματα Wind, Seven Spots, Reload, Yoleni's, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης). Η τιμή είναι στα 32.50 ευρώ.

Συντονιστείτε σήμερα στο Avopolis Radio (εδώ), για να μάθετε τα πάντα από πρώτο χέρι για τη φετινή, χειμερινή εκδοχή του Plisskën: οι άνθρωποι του φεστιβάλ θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή Rules of Attraction της Άννας Γυπαράκη, 18.00 με 20.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Ιούνιος συνέχισε το σερί πολύ δυνατών κυκλοφοριών και μεταξύ

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει να παίζει -στο CD player, αυτή τη φορά- το Absent Friends των Divine Comedy και σκαλίζει ...
Top