Οι Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2020!

Έρχονται στα πλαίσια του Ejekt Festival

news.team
news.team
φωτογραφία: Kathy Willens

Έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι οι Red Hot Chili Peppers καταφτάνουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020, βάζοντας «φωτιά» στα μουσικόφιλα social media.

Η δημοφιλέστατη -και στη χώρα μας- μπάντα θα εμφανιστεί στα πλαίσια του Ejekt Festival 2020, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στo Markopoulo Park στο Μαρκόπουλο. Ο χώρος απέχει 25 λεπτά από την Αθήνα και έχει ήδη υπάρξει μέριμνα για να πραγματοποιηθούν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων με προορισμό τη συναυλία από τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» -και αντίστροφα, μετά το τέλος του φεστιβάλ.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι από το www.viva.gr και τα καταστήματα Public, συν το www.public.gr. Από 28/11 θα υπάρχουν εισιτήρια και στα φυσικά σημεία που συνεργάζονται με το δίκτυο της Viva. Στην πρώτη φάση προπώλησης, η Zώνη Β΄ κοστίζει 58 ευρώ, η Ζώνη Α΄ 110 ευρώ και θα υπάρξει και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 180 ευρώ.

Οι Red Hot Chili Peppers είχαν εμφανιστεί τελευταία φορά στην Ελλάδα το 2012, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγινε τότε, διαβάζοντας τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Γιώργος Μιχαλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Ιούνιος συνέχισε το σερί πολύ δυνατών κυκλοφοριών και μεταξύ

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει να παίζει -στο CD player, αυτή τη φορά- το Absent Friends των Divine Comedy και σκαλίζει ...
Top