Οι Amen Dunes κυκλοφορούν επίσημο remix, με συμμετοχή του Westerman

Ακούστε τη νέα μορφή του "L.A.", από τον περσινό, συζητημένο τους δίσκο

news.team
news.team

Αν και υπάρχουν από το 2006 και ήδη από το 2011 βρέθηκαν στο ρόστερ της Sacred Bones, οι Νεοϋορκέζοι indie rockers Amen Dunes έπρεπε να περιμένουν το 2018 για να λάβουν ιδιαίτερη προσοχή στον εναλλακτικό Τύπο, χάρη στο 5ο τους άλμπουμ Freedom -αν και η στήριξη αυτή δεν οδήγησε σε κάποια αξιοσημείωτη εμπορική τροχιά, καθώς ο δίσκος παρέμεινε βουλιαγμένος κάτω από τα 200 πρώτα των Η.Π.Α. (#207).

Τώρα, η παρέα του Damon McMahon επιστρέφει στο Freedom, δίνοντας ένα από τα τραγούδια του για επίσημο remix. Ο λόγος για το "L.A.", το οποίο δεν αποκτά μόνο νέα μορφή, αλλά βρίσκει και τον Βρετανό τραγουδοποιό Westerman να έρχεται ως συμμετέχων ερμηνευτής: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το remix επιμελήθηκε ο ίδιος ο McMahon, με την πολύτιμη βοήθεια του μηχανικού ήχου Craig Silvey, ο οποίος έχει κερδίσει στο παρελθόν Grammy για τη δουλειά του.

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Ιούνιος συνέχισε το σερί πολύ δυνατών κυκλοφοριών και μεταξύ

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει να παίζει -στο CD player, αυτή τη φορά- το Absent Friends των Divine Comedy και σκαλίζει ...
Top