Οι King Gizzard & Τhe Lizard Wizard σε ...άγριες διαθέσεις

Δείτε το νέο τους βιντεοκλίπ για το "Organ Farmer"

news.team
news.team

Άρχισαν ξανά τα ...γνωστά οι Αυστραλοί King Gizzard & Τhe Lizard Wizard, το να κυκλοφορούν δηλαδή πολλούς διαφορετικούς δίσκους μέσα στην ίδια χρονιά -αν και το 2018 έκαναν ένα διάλειμμα, το 2017 μετρήσαμε 5 άλμπουμ εκ μέρους τους!

Η μπάντα παρά ταύτα έχει αποκτήσει θερμούς φίλους και έχει κάνει «γκελ» και στο ελληνικό εναλλακτικό κοινό. Τέλη Απρίλη τους είδαμε να επιστρέφουν στη δισκογραφία με το Fishing For Fishes (Αυστραλία #4, Βρετανία #89, Γαλλία #178), τώρα όμως τους βρίσκουμε να λανσάρουν το ολοκαίνουριο τραγούδι "Organ Farmer": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που έφτιαξε γι' αυτό ο John Angus Stewart. 

Το "Organ Farmer" προλογίζει το νέο άλμπουμ Infest Τhe Rats' Nest, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου από τη Flightless, σε διεθνή διανομή της ΑΤΟ.

Όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι King Gizzard & Τhe Lizard Wizard, θα πρέπει να περιμένουμε ένα άλμπουμ με ...άγριες διαθέσεις, καθώς αποτίνουν φόρο τιμής στα thrash metal ακούσματα με τα οποία μεγάλωσαν. Αν πάντως το "Organ Farmer" είναι δείγμα του τι εννοούν οι Αυστραλοί thrash metal, ο νέος δίσκος θα είναι αμφιλεγόμενος (το λιγότερο).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top