Καινούριο τραγούδι για τους Prophets Of Rage

Ακούστε το "Made With Hate"

news.team
news.team

Η παγκόσμια επιτυχία που βρήκε το ομώνυμο ντεμπούτο των Prophets Of Rage το 2017 (Η.Π.Α. #16, Βρετανία #6, Αυστραλία #11, Γαλλία #16, Καναδάς #17, Γερμανία #14) ώθησε το σούπερ γκρουπ των Tom Morello, Chuck D και B-Real στο προσκήνιο, όπου και παραμένουν μέχρι σήμερα.

Τώρα, έχουμε μάλιστα και ένα καινούριο τραγούδι εκ μέρους τους, αφού έδωσαν στη δημοσιότητα το "Made With Hate": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Made With Hate" είναι μια γεύση από τον επικείμενο 2ο δίσκο τους, τον οποίον ξέρουμε ότι έχουν τελειώσει, χωρίς όμως να έχουν πει περισσότερα περί τίτλου και κυκλοφορίας -μόνο ότι ακολουθεί μια διαφορετική κατεύθυνση σε σύγκριση με το ντεμπούτο.

Σε κάθε πάντως περίπτωση, θα υπάρχει νέο υλικό όταν έρθουν για συναυλία στη χώρα μας. Θυμίζουμε ότι οι Prophets Of Rage καταφτάνουν στην Ελλάδα στις 27 Αυγούστου, για να παίξουν στο γήπεδο Tae Kwon Do στην Αθήνα. Θα είναι η πρώτη τους εμφάνιση εδώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ρεμπέτης ήταν 65 ετών και έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη.

Μιας και ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποίησε χωρίς άδεια μουσική του Καναδού.

Στα credits του Club Future Nostalgia θα δούμε ονόματα όπως αυτά της Madonna, της Gwen Stefani και ...

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top