Οι Car Seat Headrest βγάζουν νέο άλμπουμ, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Fill In The Blank", παιγμένο live στο Columbus του Οχάιο

news.team
news.team

φωτογραφία: Mikeal Beland

Αν και ακόμα δεν έχουν συγκινήσει εκτός των ορίων της indie κοινότητας, οι Car Seat Headrest του Mike Toledo έχουν κάνει αρκετό ντόρο στους κόλπους της τελευταίας. Το περσινό τους μάλιστα άλμπουμ Twin Fantasy (Face To Face) βρέθηκε στις 35 προτάσεις μας για το 2018 (δείτε εδώ), ενώ σημείωσε τις καλύτερες μέχρι σήμερα επιδόσεις του γκρουπ από εμπορικής άποψης, καθώς έφτασε στο #168 της πατρίδας Αμερικής και στο #68 της Βρετανίας. 

Το γκρουπ εκμεταλλεύεται λοιπόν το μομέντουμ επιστρέφοντας με ένα νέο άλμπουμ τη Δευτέρα 17 Ιουνίου -ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, για το δικό μας ημερολόγιο. Και ως προάγγελο δίνουν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Fill In The Blank", παιγμένο live στο Newport Music Hall του Columbus, στο Οχάιο: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το άλμπουμ λέγεται Commit Yourself Completely, θα βγει από τη Matador και θα περιέχει 9 ζωντανές ηχογραφήσεις από τις εμφανίσεις που έκανε το γκρουπ σε Η.Π.Α., Βρετανία και Γαλλία μέσα στο 2018. Όλα είναι δικά τους τραγούδι, εκτός από το "Ivy", μια διασκευή σε Frank Ocean, που φαίνεται να έχει μονιμοποιηθεί στις setlists των Car Seat Headrest. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top