Η Céline Dion βρίσκεται κατηγορούμενη για ...Σατανισμό!

Όχι, δεν γίνονται μόνο οι δικοί μας παπάδες περίγελος στα διεθνή νέα

news.team
news.team

«Μόνο στην Ελλάδα», τείνουμε συχνά να αναφωνούμε -και το είπαμε πολλοί και πρόσφατα, όταν ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος κάλεσε σε κήρυγμα τους πιστούς να μην πιστεύουν ότι ...υπάρχουν άλλοι πλανήτες!

Όπως βέβαια συχνά αποδεικνύεται, ανάλογα φαινόμενα συμβαίνουν και εκτός Ελλάδας -και σίγουρα δεν γίνονται μόνο οι δικοί μας παπάδες περίγελος στα διεθνή νέα.

Πάρτε για παράδειγμα τον John Esseff, Καθολικό ιεράρχη στην Πενσιλβάνια των Η.Π.Α., ο οποίος, μιλώντας στο National Catholic Register κατηγορεί τη Céline Dion ότι είναι ...Σατανίστρια!

Έχει ακούσει πολλά στην καριέρα της η διάσημη Καναδή σταρ με τις παγκόσμιες πωλήσεις των 200.000.000 αντιτύπων, αλλά αυτό μάλλον δεν το περίμενε. Πόσο μάλλον αν το σχόλιο έγινε με αφορμή το λανσάρισμα μιας νέας σειράς ...παιδικού ρουχισμού!

Βλέπετε, το πρόβλημα του μονσινιόρ Esseff είναι ότι η σειρά που επιμελήθηκε η Dion σε συντονισμό με τη γνωστή στον χώρο του παιδικού ρουχισμού φίρμα NUNUNU δεν έχει τις γνωστές διακρίσεις φύλου -σε μια σκόπιμη, όπως μάθαμε, κίνηση να αποφευχθούν τέτοια στερεότυπα εν έτει 2018.

Αλλά όχι, δεν συνέβη γι' αυτό σύμφωνα με τον μονσινιόρ: αποτελεί γνωστό δαιμονικό τρικ η σύγχυση μεταξύ των δύο φύλων, κάτι που σημαίνει ότι η Céline Dion βρίσκεται στην υπηρεσία του Οξαποδώ.

Τι άλλο θα ακούσουμε, πια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Liam Gallagher ρίχνει το γάντι στον αδερφό του, ζητώντας μια συναυλία που θα ενισχύσει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα ...
Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ, μια αναφορά στις προσωπικές της μάχες με τους εθισμούς

FEATURED TODAY

Τόσο στην αυτοβιογραφία του (2009), όσο και στο ντοκιμαντέρ που βασίστηκε σε αυτήν (2011), θέλησε να δώσει πραγματική διάσταση στη μορφή του Τρελού που τρώει
Από την εποχή της Marilyn Chambers και της εμβληματικής Sylvia Kristel, μέχρι την Τσιτσιολίνα, τον βασιλιά του γκέι θεάματος Jeff Stryker και την ιντερνετική
Ξάφνου πατήσαμε παύση σε όλα, ευκαιρία λοιπόν να ξεκοκαλίσουμε το soundtrack ενός φιλμ της δεκαετίας του 1970 με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και τη Μπέντε Μπόρσουμ,
Top
0
Shares
0
Shares