Πολύ Βλάκας για να Πεθάνει, λένε οι Green Day

Δείτε ένα καινούριο βιντεοκλίπ

news.team
news.team

Μια διαφορετική γραμμή ακολουθούν οι Green Day στο promo, σε σχέση τουλάχιστον με ό,τι συνηθίζουν οι μουσικοί καλλιτέχνες στην Αμερική και στην Αγγλία.

Συνεχίζουν έτσι να προωθούν με διάφορους τρόπους το περσινό τους άλμπουμ Revolution Radio, παρότι κατόρθωσαν να πιάσουν με αυτό το νούμερο 1 τόσο των Η.Π.Α., όσο και της Βρετανίας (σημείωσαν μάλιστα κι ένα #2 στη χώρα μας, όπου παραμένουν πολύ αγαπητοί).

Κι αν την προηγούμενη φορά -όταν δημοσιοποίησαν ένα βιντεοκλίπ για το "Troubled Times"- αφορμή στάθηκαν οι ρατσιστικές ταραχές στη Βιρτζίνια που έγιναν είδηση σε όλον τον πλανήτη, τώρα δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο.

Παρά ταύτα, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων φτιαγμένο από τον Joseba Elorza για ένα ακόμα τραγούδι του Revolution Radio, το "Too Dumb To Die" -μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η μπάντα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην επικαιρότητα για τα 100.000 δολάρια που δώρισε από τα κέρδη της προς ανακούφιση των θυμάτων του τυφώνα Harvey, ο οποίος διέλυσε πριν λίγες μέρες το Τέξας και τη Λουιζιάνα, αφήνοντας 65 νεκρούς και τεράστιες υλικές ζημιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Liam Gallagher ρίχνει το γάντι στον αδερφό του, ζητώντας μια συναυλία που θα ενισχύσει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα ...
Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ, μια αναφορά στις προσωπικές της μάχες με τους εθισμούς

FEATURED TODAY

Τόσο στην αυτοβιογραφία του (2009), όσο και στο ντοκιμαντέρ που βασίστηκε σε αυτήν (2011), θέλησε να δώσει πραγματική διάσταση στη μορφή του Τρελού που τρώει
Από την εποχή της Marilyn Chambers και της εμβληματικής Sylvia Kristel, μέχρι την Τσιτσιολίνα, τον βασιλιά του γκέι θεάματος Jeff Stryker και την ιντερνετική
Ξάφνου πατήσαμε παύση σε όλα, ευκαιρία λοιπόν να ξεκοκαλίσουμε το soundtrack ενός φιλμ της δεκαετίας του 1970 με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και τη Μπέντε Μπόρσουμ,
Top
0
Shares
0
Shares