Ένα διάσημο μα σπάνιο τραγούδι των My Chemical Romance, κυκλοφορεί σε στούντιο εκδοχή

Ακούστε το "Every Snowflake Is Different (Just Like You)"

news.team
news.team

Πίσω στα 2011, οι My Chemical Romance εμφανίστηκαν στο παιδικό τηλεοπτικό σόου Yo Gabba Gabba!, όπου και έπαιξαν ζωντανά ένα ολοκαίνουριο (τότε) τραγούδι με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο, ονόματι "Every Snowflake Is Different (Just Like You)".

Το τραγούδι αυτό άρεσε πολύ στους fans της αμερικάνικης μπάντας, που σημειωτέον μόνο λίγοι δεν ήταν, ειδικά από την κυκλοφορία του Black Parade (2006) κι έπειτα, όταν αυγάτισαν οι οπαδοί: το επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι πωλήσεις των δίσκων τους.

Το θέμα είναι ότι το "Every Snowflake Is Different (Just Like You)" δεν εμφανίστηκε ποτέ σε στούντιο εκδοχή, με το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα πιο απόμακρο από το 2013 και μετά, όταν η μπάντα ανακοίνωσε τη διάλυσή της.

Τώρα, όμως, κυκλοφορεί μια συλλογή γεμάτη με τα τραγούδια του συγκεκριμένου παιδικού σόου. Και, οποία (ευχάριστη) έκπληξις, το κομμάτι των My Chemical Romance είναι εκεί, σε στούντιο εκδοχή.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ, βρίσκοντας τον Spotify player.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ακούσετε σε αυτό τίποτα που να θυμίζει Kraftwerk, αλλά ένα "Stephin Merrit being Stephin

Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε με το απόσπασμα 8 δευτερολέπτων που ανέβασε ο frontman της μπάντας στα social media

Πέρα από το το hit "Stacy's Mom", ο μουσικός που βρισκόταν πίσω από πολλή μουσική που ακούσαμε στο σινεμά

FEATURED TODAY

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Το 1993, ο Αμερικανός βιοφυσικός και συγγραφέας Gregory Stock δημιούργησε για λογοτεχνικούς σκοπούς τον Metaman: έναν υπερ-οργανισμό, που, συνδυάζοντας ...
Top
0
Shares
0
Shares