Χρήστος Αλεξόπουλος και Deaf Radio, καλεσμένοι σήμερα στο Avopolis Radio

Συντονιστείτε στη διαδικτυακή μας συχνότητα, 16.00 με 17.00 και 18.00 με 19.00

news.team
news.team
Φορτσάτα ξεκινάει το Avopolis Radio τη νέα αυτή εβδομάδα, καθώς, πέρα από το συνηθισμένο του πρόγραμμα, έχει σήμερα τη χαρά να υποδεχτεί πολύ αξιόλογους καλεσμένους.

Στις 16.00, καταφτάνουν στα στούντιό μας στην Ασκληπιού οι Deaf Radio, των οποίων συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε εντωμεταξύ και στη δική μας σελίδα (εδώ). Το εγχώριο alternative/heavy κουαρτέτο έχει συζητημένο νέο δίσκο (Modern Panic) και μετράει ημέρες για μια live εμφάνιση στο Temple (Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου). Θα μιλήσουν λοιπόν με τον Δημήτρη Λιλή ως τις 17.00 για όλα αυτά -και για ακόμα περισσότερα.

Στις 18.00, κατόπιν, ξεκινάει η εκπομπή Call Of Tentacles της Vánagandr Fenrir (Χριστίνα Κουτρουλού), που για την πρώτη της ώρα -ως τις 19.00, δηλαδή- θα έχει ως φιλοξενούμενο τον Χρήστο Αλεξόπουλο. Αφορμή, τα 20 χρόνια από το δισκογραφικό του ντεμπούτο Η Άλλη Πλευρά (1999), αλλά και η επικείμενη συναυλία "Κομμάτια Του Ίδιου Παζλ" (Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στο An Club), όπου θα συμπράξει επί σκηνής με τους Ψύλλους Στ' Άχυρα και τον Τρύφωνα Λάζο. Κεντρική ιδέα του live, η παρουσίαση τριών διαφορετικών εκφράσεων τραγουδιού με ελληνικό στίχο, όπως εκπροσωπούνται από καλλιτέχνες του label Puzzlemusik, το οποίο έχει βεβαίως ιδρύσει ο Αλεξόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top