Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος διασκευάζει το μουσικό θέμα του Καραγκιόζη, για τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Ροκ Του Καραγκιόζη"

news.team
news.team
φωτογραφία: Simos Saltiel

Πάντοτε πολυπράγμων, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος εμφανίζεται σε έκρηξη δημιουργικότητας τον τελευταίο καιρό. Δεκέμβριο του 2018 παρουσίασε το soundtrack που έφτιαξε για την παράσταση χορού Βορεάδες (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ), ενώ αρχές Οκτώβρη κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ Παραλογές Του Άχρηστου (δείτε τι έγραψε σε μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ).

Τώρα, ο κιθαρίστας που πρωτομάθαμε από τους θρυλικούς Τρύπες, επιστρέφει με μια διασκευή-έκπληξη, πάνω στο γνωστό μουσικό θέμα του Καραγκιόζη από την εγχώρια παράδοση του Θεάτρου Σκιών. Λέγεται "Το Ροκ Του Καραγκιόζη" και μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Μιχάλης Μηνακούλης.

Το "Ροκ Του Καραγκιόζη" προορίζεται για το soundtrack της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς, η οποία θα κυκλοφορήσει αρχές του 2020. Για την ώρα, το κομμάτι είναι διαθέσιμο ως digital single από την Puzzlemusik.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top