Το reunion των Ζωντανών Νεκρών συνέβη, αλλά τελικά δίχως τον Υποχθόνιο

Νέοι τσακωμοί, λίγα λεπτά πριν ανέβουν στη σκηνή του Dreamland Festival

news.team
news.team

φωτογραφία: Χρήστος Γάκης

Συζητήθηκε πολύ στους κύκλους των εγχώριων φίλων του χιπ χοπ το reunion που ανακοίνωσαν οι Ζωντανοί Νεκροί -το δεύτερο στην καριέρα τους- αποδεχόμενοι την πρόταση του Dreamland Festival 2019 να γίνουν πρωταγωνιστές της 2ης ημέρας του. Το «ναι» τους, μάλιστα, έκανε το φεστιβάλ να μετακομίσει για πρώτη φορά από την αρχαία Ολυμπία στην Αθήνα.

Ωστόσο όσοι βρέθηκαν τελικά χθες βράδυ στο Μαρούσι, στην ειδικά διαμορφωμένη Ρωμαϊκή Γωνιά του κτιριακού συγκροτήματος του Ολυμπιακού Σταδίου, είδαν το θρυλικό γκρουπ να παίζει δίχως τον Υποχθόνιο -ίσως το πιο διάσημο μέλος τους στους σημερινούς εφήβους, λόγω της συμμετοχής του στα super hits "DAB" (με τον Snik) και "Mama?" με τον Sin Boy. 

Το γκρουπ δεν έκρυψε την πραγματικότητα από τους fans («παίζουμε μπουνιές για ασήμαντους λόγους», είπαν, παραδεχόμενοι ότι αυτή ήταν η αιτία που δεν ράπαρε μαζί τους), ενώ ο ίδιος ο Υποχθόνιος έγραψε στο προσωπικό του Instagram ότι «ζητάει συγγνώμη από τους fans», όμως δέχτηκε επίθεση πισώπλατα από τον Τάκι Τσαν στο πάρκινγκ του χώρου και «μετά από αυτό δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω, οι αρχές και ο επαγγελματισμός μου δεν το επιτρέπει». Παρά ταύτα, αποκαλεί τον Τάκι Τσαν «αδερφό».

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έγινε στη συναυλία, στην ανταπόκρισή μας που θα δημοσιευτεί μέσα στις επόμενες μέρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Για μένα αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω για να βοηθήσω στον ανθρώπινο αγώνα και εμπειρία», είπε ο  El-P για

Ακούστε το "Lemon Pepper", τα έσοδα του οποίου θα πάνε κατά το ήμισυ υπέρ του οργανισμού Minnesota Freedom.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο μας κάνει βασικά μαθήματα ροκ,

Top
0
Shares