Οι Chickn στο "Infrared Panda Club"

Ακούστε το καινούριο τους τραγούδι, προάγγελο ενός νέου άλμπουμ που έρχεται το φθινόπωρο

news.team
news.team

φωτογραφία: Γιώργος Αδάμος

Γρήγορα κινούνται οι Chickn, οι οποίοι υπήρξαν ιδιαίτερα δραστήριοι σε συναυλιακό επίπεδο μετά το άλμπουμ του 2018 WOWSERS! The Smell Alone Is Fabulous, But The Taste (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας η Τάνια Σκραπαλιώρη, εδώ).

Έτσι, έδωσαν αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Infrared Panda Club", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Οι ίδιοι το χαρακτηρίζουν ως ένα «πραγματικά περίεργο μα συνάμα uplifting τραγούδι, που, όπως τα γιγάντια panda εμπεριέχει πολλά λίτρα νερό». Καθώς φαίνεται, μάλιστα, ξύπνησε τον τραγουδιστή του αθηναϊκού γκρουπ Άγγελο Κράλλη από έναν φρικτό εφιάλτη. 

Το "Infrared Panda Club" προλογίζει το νέο άλμπουμ των Chickn Bel Esprit, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Inner Ear. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ρεμπέτης ήταν 65 ετών και έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη.

Μιας και ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποίησε χωρίς άδεια μουσική του Καναδού.

Στα credits του Club Future Nostalgia θα δούμε ονόματα όπως αυτά της Madonna, της Gwen Stefani και ...

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top