Ένα ακόμα βιντεοκλίπ για τη Σtella

Δείτε το "Way To Go"

news.team
news.team

Μέρες ιδιαίτερης δημοφιλίας και αποδοχής διάγει τελευταία η Σtella, με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή της στο South By Southwest Festival του Τέξας, αλλά και τις καλές κριτικές που λαμβάνει σε Ελλάδα και εξωτερικό το νέο της άλμπουμ Works For You (διαβάστε όσα έγραψε σ' αυτό ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ).

Συνεχίζοντας το promo για το τελευταίο, έχοντας ενόψει και την εμφάνισή της στο φετινό Release Athens (συμμετέχει στην 3η μέρα του φεστιβάλ, Σάββατο 17 Ιουνίου), η Στέλλα Χρονοπούλου δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το "Way To Go" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Όπως μας πληροφορεί το σχετικό δελτίο τύπου της Inner Ear, το βιντεοκλίπ έφτιαξαν η Εύη Καλογηροπούλου και ο Μπάυρον Καλομαμάς «με υλικό που γυρίστηκε στην Καλιφόρνια το 2015».

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top