Στείλτε στο Sonik τις δικές σας συναυλιακές ιστορίες

Οι καλύτερες θα δημοσιευτούν στο επόμενο τεύχος!

Αναστασία Τουρούτογλου
Αναστασία Τουρούτογλου

φωτογραφία: Eric Pamies, από την εμφάνιση των Savages στο Primavera Sound του 2016 (Βαρκελώνη)

Ένα τεύχος αφιερωμένο σε όσα ιδιαίτερα και ξεχωριστά έχουμε όλοι οι μουσικόφιλοι λίγο-πολύ ζήσει πηγαίνοντας σε συναυλίες ετοιμάζει το Sonik. Τεύχος που, λόγω της φύσης του, αποφασίσαμε να «ανοίξουμε» και πέρα από τη συντακτική ομάδα, τόσο σε καλεσμένους από το καλλιτεχνικό στερέωμα και τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας, όσο και στους αναγνώστες μας.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να μας διηγηθείτε τις δικές σας ιστορίες! Η ομάδα μας θα διαλέξει κατόπιν τις καλύτερες από αυτές και θα τις δημοσιεύσει στο τεύχος.

Το concept είναι να μας γράψετε μια ιστορία με γενικότερο ενδιαφέρον που σας έχει συμβεί στο πλαίσιο μιας συναυλίας, την οποία έχετε παρακολουθήσει στην Ελλάδα (κατά προτίμηση).

Δεν θέλουμε δηλαδή ανταπόκριση από μια ωραία συναυλία (μπορείτε βέβαια να πείτε και γι' αυτήν, όχι όμως ως επίκεντρο του κειμένου σας), αλλά μια ιστορία που ζήσατε στα πλαίσια ενός live, του είδους που θυμάστε και κατόπιν μπορεί να διηγείστε στους φίλους σας.

Ζητούνται κείμενα 500 λέξεων, ενυπόγραφα, τα οποία πρέπει να μας στείλετε με mail μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου τα μεσάνυχτα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., γράφοντας ως θέμα «Sonik ιστορίες».

Όταν γίνει η επιλογή και «κλείσει» η ύλη του τεύχους, το Avopolis θα δημοσιεύσει τα ονόματα των αναγνωστών των οποίων οι ιστορίες θα έχουν προκριθεί για δημοσίευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγινε γνωστός και ο τίτλος για τον δίσκο που θα ακούσουμε στις 5 Σεπτεμβρίου.

Με τη στολή Micrashell θα μπορούμε να μπούμε στο moshpit με ασφάλεια -αφήστε που θα μοιάζουμε με sci-fi ...

FEATURED TODAY

Μαύροι Πάνθηρες, chicanos, ασιάτες, LGBTQ κοινότητα, φόνοι, αντικουλτούρα, μουσική στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του '60 αποτελούν τα κινητήρια ...

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Top
0
Shares