Μουσική ακαδημία για παιδιά 8-14 ετών, το νέο talent show του Mega

Ξεκινάει τη νέα σαιζόν, με δασκάλους τον Βαγγέλη Γερμανό, την Ευρυδίκη, τον Γιώργο Θεοφάνους και τη Demy

Αναστασία Τουρούτογλου
Αναστασία Τουρούτογλου
mussc
 
Σχέδια για ένα talent show διαφορετικό από ό,τι βλέπουμε συνήθως ανακοίνωσε το Mega για τη νέα τηλεοπτική σαιζόν. Θα λέγεται The Music School, θα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-14 ετών και θα το παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
 
Οι συμμετέχοντες θα είναι 16 στον αριθμό και θα χωριστούν σε 4 γκρουπ, με 4 μαθητές έκαστο, οι οποίοι και θα ξεκινήσουν μελέτη υπό έναν διαφορετικό δάσκαλο για κάθε τμήμα. Ανακοινώθηκε πως δάσκαλοι θα αναλάβουν ο Βαγγέλης Γερμανός, η Ευρυδίκη, ο Γιώργος Θεοφάνους και η Demy. 
 
Σε κάθε επεισόδιο, τα παιδιά θα παρουσιάζουν από ένα τραγούδι δικής τους έμπνευσης και παραγωγής και θα αξιολογούνται από την κοινή επιτροπή των δασκάλων. Όποιο μάλιστα θα κριθεί πως τραγουδά καλύτερα, θα κάνει κι ένα ντουέτο με τον δάσκαλό του στο τέλος κάθε βραδιάς. 
 
Διαδικασία αποχωρήσεων δεν προβλέπεται, καθώς θα αντίβαινε το πνεύμα μιας ακαδημίας. Προβλέπεται ωστόσο μια υποτροφία σε σχολή μουσικής για το παιδί εκείνο που στο τέλος της χρονιάς θα έχει τις καλύτερες εμφανίσεις συνολικά. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top