search

CINEMA FEATURES

Κάνε δώρο στον εαυτό σου μια πραγματική εμπειρία διασκέδασης

Η καθημερινότητά μου, όπως και των περισσοτέρων εξ ημών, πάει κάπως έτσι: ξυπνάς το πρωί κατά τις 07:00 και πρέπει μέσα σε μία ώρα να έχεις πάρει πρωινό, να έχεις κάνει ένα ντουσάκι, να έχεις ντυθεί, να έχεις φτιάξει/γεμίσει τη τσάντα φαγητού (βλέπε lunch bag) και να είσαι ήδη έξω από την πόρτα. Όλα αυτά επί ένα/δύο/τρία πρέπει να τα κάνουν όλοι όσοι έχουν αντίστοιχο αριθμό τέκνων. Μάλιστα.
Στη συνέχεια πας δουλειά και το απόγευμα παίζει να έχεις είτε κάποια προπόνηση, είτε κάποιο σεμινάριο, είτε να τρέξεις τα παιδιά στις δικές τους δραστηριότητες.

returninghome.jpg

Και φτάνει η πολυπόθητη εκείνη ώρα που επιστρέφεις σπίτι...

Αν είσαι τυχερός, θα είναι περίπου 20:00, διαφορετικά δεν προλαβαίνεις ούτε το βραδινό δελτίο ειδήσεων (σχηματικά το λέω γιατί οι περισσότεροι έχουμε ήδη ενημερωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας από το διαδίκτυο).

Εκείνη η μαγική λοιπόν στιγμή που έχει κλείσει η μέρα από τις υποχρεώσεις, έρχεται αυτή η δική σου στιγμή που θα κάτσεις καναπέ και θα αδειάσεις το κεφάλι σου, με κάτι ψυχαγωγικό. Οπότε κάνεις μπανάκι, βάζεις κάτι ελαφρύ για να φας, στο τσακίρ κέφι ανοίγεις και κανένα αφέψημα και ήρθε η ώρα να διαλέξεις τι θα δεις.

quote2.png

Οι επιλογές της τηλεόρασης είναι συγκεκριμένες, έχουν πιθανότατα αρχίσει ήδη και εσύ αρνείσαι απλά να δεις μια ταινία που έχει ήδη μπει στο δεύτερο τέταρτο της δράσης. Για να μην συζητήσουμε για τα διαλείμματα των διαφημίσεων που μέχρι να ξαναρχίσει το έργο έχεις ξεχάσει τι βλέπεις. Οπότε, και επειδή ακριβώς δεν είσαι για άλλη ταλαιπωρία, θέλεις να μπορείς την ώρα που κατάφερες να αράξεις, να δεις μια ταινία από την αρχή. Να μπορείς επίσης να τη σταματήσεις για να βάλεις το κρασάκι σου ή για να τσεκάρεις αν τα παιδιά κοιμούνται ή ακόμα και αν κλείνουν τα μάτια σου να την γράψεις για να την δεις την επόμενη μέρα. Να μπορείς αν γίνεται να τη γυρίσεις πίσω, καθότι σε πήρε η μάνα σου και θυμήθηκε να σου πει την ιστορία της θείας Κούλας που παντρεύει επιτέλους την κόρη της…

Θέλεις με λίγα λόγια να οργανώσεις όπως θέλεις εσύ αυτό το μαγικό 2ωρο που έχεις για σένα.

Θέλεις να μπορείς να αποφασίσεις εσύ για την διασκέδασή σου, στους χρόνους που θέλεις και όπως εσύ το θέλεις. Θέλεις μια άλλη τηλεόραση, tailor made. Θέλεις προφανώς κάτι νέο, κάτι φρέσκο, μια άλλη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Και αν ο/η αγαπημένη σου θέλει να δει κάτι άλλο, να μην χρειάζεται να μπεις σε διαδικασία συμβιβασμών. Να μπορεί ο καθένας να δει το αγαπημένο του πρόγραμμα, την ίδια στιγμή από άλλη οθόνη. Είτε από τηλεόραση, είτε από υπολογιστή αλλά και από οποιαδήποτε φορητή συσκευή αν θέλετε να βρίσκεστε μαζί στον καναπέ.

spititv254651.jpg

...και τώρα που είπα για τους αγαπημένους μας, αν τύχει να βρεθούμε εκτός σπιτιού, στη θαλπωρή για παράδειγμα ενός παραδοσιακού ξενώνα σε κάποιο Ζαγοροχώρι, να μπορούμε να το πιάσουμε από εκεί που το αφήσαμε.

Σε όλες αυτές τις ανάγκες σου, στοχεύοντας σε αυτή ακριβώς τη νέα εμπειρία home cinema, που μπορεί να είναι βέβαια αθλητικά, ντοκιμαντέρ και ό,τι άλλο κάνεις κέφι έρχεται δυναμικά η Nova, με την υπηρεσία Nova Multiview αλλά και τη Nova GΟ, ασφαλώς τη Nova On Demand και όχι μόνο. Οι hi-end ψηφιακές ευκολίες που σου προσφέρονται θα αλλάξουν τις νύχτες σου αλλά και κάθε στιγμή της ημέρας που θα θελήσεις να επενδύσεις στην προσωπική σου ψυχαγωγία και ξεκούραση.

Για αυτό πάρε μια ιδέα από τα σχετικά βίντεο: 


HOT ΣΗΜΕΡΑ!

The Sisters Of Mercy + A.A. Williams

Ο Andrew Eldritch έλειπε από τη σκηνή, πιάνοντας τις γωνίες της, ενώ ξεχνούσε ή μασούσε στίχους.…

Delinquent Habits: Σπρώχνουμε το χιπ χοπ σε μια εμψυχωτική κατεύθυνση...

Eπιστρέφουν στην Αθήνα με τις mariachi τρομπέτες και τα βροντερά τους μπάσα στην 5η ημέρα του…

Νέες περιπέτειες για τον τραγουδιστή των Rammstein

Δείτε το βιντεοκλίπ των Lindemann για το "Steh Auf" 

The Soft Moon + Jay Glass Dubs, Kalte Nacht

Ο Luis Vasquez αλώνισε στη σκηνή του Temple σε μια χορογραφία γεμάτη καπνό και σκοτεινιά,…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Depeche Mode: This Song Is Not About You

Κάθε φορά που το ακούς θυμάσαι τον πρώτο σου έρωτα: ήσουν Γ’ γυμνασίου και γέμιζες το θρανίο με…

Νοοτροπία και διαφωνία στους λιμένες του indie

Στη σημερινή διάσταση του indie, ο καλλιτέχνης υπάρχει μόνο για τον εαυτό του, δίχως πια να…

Bruce Springsteen: «We Will Take Care Of Our Own»

Εστιάζοντας τα τραγούδια του σε φιγούρες που έτειναν προς το περιθώριο, έγινε ένας από τους…

15 χρόνια για το Funeral των Arcade Fire

Υπήρξε ένας ορμητικός χείμαρρος συναισθηματικής κάθαρσης, αλλά και ένα σοκ για το ανεξάρτητο…