Λόλα Γιαννοπούλου

Αθήνα Φωκίωνος Νέγρη 25, Αθήνα 113 61, Ελλάδα Orfeas Bar Cafe Restaurant
Με αφορμή το νέο της album με τίτλο "6 αυτοτελείς ιστορίες" η ερμηνεύτρια Λόλα Γιαννοπούλου θα βρεθεί για μία μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην Κυψέλη στον Ορφέα, σε έναν από τους πιο όμορφους δρόμους της Αθήνας, στην Φωκίωνος Νέγρη.
10 Ιουλ. 2020
22:00
30 Day(s) Ago
0.00
Μαζί της ο πιανίστας και συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου,

Η Λόλα Γιαννοπούλου και ο Χρίστος Θεοδώρου θα μας ταξιδέψουν με επιλογές από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής, και όχι μόνο, μουσικής. Από το "Μοιάζεις κι εσύ σαν θάλασσα" του Μανώλη Χιώτη μέχρι το "No ordinary love" της Sade και από το "Αργοσβήνεις μόνη" του Βασίλη Τσιτσάνη ως το "Damn your eyes" της Etta James, αλλά και με δικές τους συνθέσεις και φυσικά τα τραγούδια από τις "6 αυτοτελείς ιστορίες", η Λόλα Γιαννοπούλου μας φανερώνει τις ιδιαίτερες ερμηνευτικές της δυνατότητες και παρέα με τον Χρίστο Θεοδώρου μας υπόσχονται μία ξεχωριστή βραδιά!

Είσοδος: 5 ευρώ

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1129698670745004/Λ

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Orfeas Bar Cafe Restaurant

Τηλ. 21 0866 8544

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

HOT STORIES

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Top
0
Shares