Δημήτρης Λέντζος: Παρουσίαση Ποιητικής Συλλογής "Απόλλυμαι"

Αθήνα Σταδίου 24, Αθήνα 105 64, Ελλάδα Ianos
Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του Δημήτρη Λέντζου, «Απόλλυμαι».
21 Φεβ. - 21 Φεβ. 2020
21:30
41 Day(s) Ago
0.00
Μελοποιημένα ποιήματα και στίχοι του Δημήτρη Λέντζου θα ακουστούν από τους: Νίκο Ανδρουλάκη, Γιώργο Καγιαλίκο, Γιώργο Καραγιάννη, Βίκυ Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κορολόγου, Χρύσα Κωττάκη, Κώστα Μάκρα, Λεωνίδα Μαριδάκη, Βαγγέλη Μαχαίρα, Μάρθα Μεναχέμ, Νεοκλή Νεοφυτίδη, Θοδωρή Νικολάου, Κατερίνα Ντίνου, Νίκο Πλατύραχο, Μιχάλη Τερζή, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, Ιωάννα Φόρτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη και θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Λίγα λόγια για το βιβλίο ποίησης
ΠΑΛΑΙΟΣ ΧΟΡΟΣ Σηκώθηκε στο πανηγύρι μόνος χτένισε με τα δάχτυλα τα άγρια μαλλιά του και χωρίς όργανα χόρεψε κείνον τον παλαιό χορό που μόνον οι απολωλότες και οι άσωτοι ξέρουν τα βήματα και τις σιωπές του.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Λέντζο
Ο ποιητής και συγγραφέας Δημήτρης Λέντζος γεννήθηκε το 1960 στο χωριό Μηλιές της Ηλείας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Μ.Σ.Ε και μέλος του εποπτικού συμβουλίου της Αυτοδιαχείρισης.

Link βιβλίου:
https://www.ianos.gr/apollimai-0489605.html 

Link Εκδήλωσης:
https://www.ianos.gr/events/dimitris-lentzos-apollimai-ekd.html

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Ianos

Ο ΙΑΝΟS είναι από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού γενικότερα. Στόχος του είναι να προβάλλει πάντοτε τη συνομιλία και την ουσιαστική επικοινωνία με συγγραφείς, εικαστικούς καλλιτέχνες και όσους ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό. Ο συνδυασμός του παλιού και του καινούριου, της παράδοσης και της νεωτερικότητας, της ιστορίας και του μέλλοντος είναι η δύσκολη ισορροπία που φιλοδοξεί να διατηρήσει και να υπηρετήσει με τις δραστηριότητές του.

Tηλ.  210 3217917 

FEATURED TODAY

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Το 1993, ο Αμερικανός βιοφυσικός και συγγραφέας Gregory Stock δημιούργησε για λογοτεχνικούς σκοπούς τον Metaman: έναν υπερ-οργανισμό, που, συνδυάζοντας ...

HOT STORIES

Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε με το απόσπασμα 8 δευτερολέπτων που ανέβασε ο frontman της μπάντας στα social media του...

Πέρα από το το hit "Stacy's Mom", ο μουσικός που βρισκόταν πίσω από πολλή μουσική που ακούσαμε στο σινεμά και την τηλεόραση, έφυγε από τη ζωή στα 52

Και σε αυτές θα βρείτε από παλιό καλό Bollywood, μέχρι 70s acid western.

Top
0
Shares
0
Shares